Ivar Årnes blogg 

 

 

Om næringsliv, organisasjonskultur og mennesker i jobbsituasjoner.

Om vinnerne og de som blir nummer to.

Om beste praksis og dårlig praksis.

 

Slik det virkelig er. Aktuelle historier du kjenner deg igjen i, noe å tenke over.

Eller et godt råd å ta med seg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer om Ivar Årnes blogg

 

Værsågod, min blogg til deg. 

Her får du skildringer fra næringslivet. Aktuelle historier og faktiske hendelser gjennom min karriere til i dag. Mange av historiene har aldri tidligere blitt fortalt.

Bloggen baserer seg på faktiske situasjoner og hendelser jeg eller noen tett på meg har opplevd og vært deltaker i. I krigen om å vinne kontrakter, etablere og utvikle bedrifter, og endre bedriftskultur til en sunn vinnerkultur.

Virkelige historier om det som ikke gikk så bra, og suksesshistorier. Og da alt ble annerledes enn planlagt.

De fleste beskrivelsene av mine opplevelser finner du neppe i noen lærebok om organisasjonskultur, ledelse, consulting eller salg. Men du kan finne gode forklaringer på hvorfor det gikk som det gikk. Her får du rimelig usminket versjon av hva som gir suksess eller hva du ikke skal gjøre for å vinne fram i kampen om ønsket beslutning.

Betraktningene og erfaringer over mine drøyt 30 år i næringslivet. På godt og vondt, så ærlig jeg tør være. Slik det virkelig er.

Kanskje en av bloggene omhandler deg, eller noen du kjenner godt. Eller en virksomhet du vet godt om. Les og du vil kanskje smile og filosofere litt over dine egne erfaringer.

Jeg håper du gir bloggen de minuttene det tar å lese den. Forhåpentligvis til glede, inspirasjon og nytte. Om ikke annet, til sunn ettertanke.

Ivar Årnes, blogger i Raad Gruppen.
I min jobb treffer jeg mange mennesker. Spennende, hardtarbeidende og kompetente mennesker. Mennesker jeg respekterer høyt. Noen mennesker jeg liker svært godt og andre jeg holder litt avstand til. Disse menneskene skriver jeg om i min blogg.

Beste praksis – og det som ikke er god praksis

Som konsulent, kursleder og mentor for over 120 bedrifter fordelt på mange ulike bransjer har jeg bygget erfaring og kompetanse i hvordan bedrifter arbeider. Jeg har fått erfaring med det som fungerer godt og det som absolutt ikke fungerer.

Min rolle som virksomhetsutvikler og mentor er å gjør de folkene og organisasjonene jeg arbeider med enda bedre. De jeg jobber med har hovedrollen. Jeg er med hele veien og sørger for at prosessen holdes i et godt spor.

I mine utviklingsprogrammer og engasjementer har jeg tatt med meg videre det som fungerer, gir suksess og som er enkelt å lære bort. Mange tips fra mine oppdrag får du servert i bloggen.

En blogg for folk flest

Du vil få en blogg om organisasjonskultur, ledelse, salgsledelse, forretningsutvikling, oppstarts bedrifter, grundere, salg, kundebehandling, påvirkning og innflytelse i beslutningsprosesser, praktisk psykologi, relasjoner, arbeidsmiljø, rollen som mentor og coach og mye mer.

Bloggen er for de fleste. Uansett om du er en erfaren leder, student, i en faglig rolle eller nyansatt i en virksomhet.

Kanskje det er deg

De fleste skildringer av personer og selskaper er omskrevet. Du vil sikkert finne likhetstrekk med noen av de menneskene og virksomhetene du har omgitt deg med gjennom karrieren.

Kanskje finner du igjen en historie der du selv har vært deltaker.

Alle Ivar Årnes bloggene finner du her: ivararnes.no

Vil du bli oppdatert på nyheter fra oss?
Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Ønsker å abonner på nyhetsbrev fra Raad Gruppen

Siste artikler og blogginnlegg: