DNV sertifiseringskurs for rekrutterere

Nytt nettbasert rekrutteringskurs for deg som arbeider profesjonelt med rekruttering!

 

Dette er kurset for deg som vil bestemme selv når det passer å studere. Du kan arbeide kurset når det passer deg best, og bruke så kort eller lang tid du selv ønsker.

Du kan arbeide med kurset helt på egenhånd, men du kan også få støtte av kursleder via videokonferanse, telefon eller e-post når du måtte ønske det.

Dette rekrutteringskurset kvalifiserer deg til å gå opp til sertifiseringseksamen hos DNV. Bestått eksamen gir deg DNV – sertifikatet som sertifisert rekrutterer.

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer dine relevante kunnskaper innenfor fagområdet.

Formålet med sertifiseringen er at et upartisk sertifiseringsorgan skal kunne bekrefte at en person har relevante forkunnskaper og dokumentert kompetanse iht. DNVs standard for sertifisering av rekrutteringspersonell. Intensjonen med ordningen er at man på en forutsigbar måte sikrer et minimumsnivå for utøvelsen av rekrutteringsfaget.

I dag er dette ofte et krav fra oppdragsgivere for å kjøpe rekrutteringstjenester, og sertifikatet dokumenterer din kompetanse.

Dette nettkurset dekker DNVs kompetansekrav, og er utviklet på grunnlag av vårt åpne 2-dagers sertifiseringskurs, samt vårt nettstudium «Rekruttering og Utvelgelse i Praksis».

Raad Gruppen er godkjent kursleverandør av DNV (tidl. Det Norske Veritas), og kurset leveres gjennom vårt nettstudiested – Raad Academy.

Hvis du ønsker mer informasjon om kurset, så send en e-post til dnvgl-kurs@raad.no, så tar vi kontakt med deg.

Kursinnhold

Kurset har en teoretisk forankring for å dekke inn kompetansekravene (ONO-2-5-Rekrutt-i1) for deg som ønsker sertifisering i henhold til DNV’s standard som gjelder fra 1. mars 2019.

Kurset følger kompetansekravene:

 • 6.1 Strategi
 • 6.2 Prosesser
 • 6.3 Jobbanalysen
 • 6.4 Kost-/nytteanalyse
 • 6.5 Juridiske krav
 • 6.6 Seleksjonsverktøy
 • 6.7 Tiltrekke
 • 6.8 Seleksjonsmetoder
 • 6.9 Jobbtilbud og avslag
 • 6.10 Onboarding

Hver av de 12 leksjonene i kurset har en interaktiv selvtest hvor du kan teste din egen forståelse av emnet før du går videre til neste leksjon.

Det er 3 innsendingsoppgaver i kurset. Disse sendes til kursleder som vurderer besvarelsen med bestått/ikke bestått. Når innsendingsoppgavene er bestått, vil du få utstedt kursbevis. Dette er dokumentasjon overfor DNV om at du er kvalifisert til å melde deg opp til sertifiseringseksamen.

Din kursleder er selvfølgelig tilgjengelig gjennom hele kurset for spørsmål og veiledning.

Du finner mer informasjon om sertifiseringsordningen på DNV’s hjemmesider her: https://www.dnv.no/services/rekrutteringspersonell-52250.

Vanlige spørsmål

 

Når starter og slutter kurset?

Du bestemmer når kurset starter, og du kan ta det i ditt eget tempo.
 

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har i utgangspunktet ubegrenset tilgang til innholdet i kurset i 12 måneder etter kursstart. Hvis du har behov for lengre tilgang, så ta kontakt med oss.
 
 

Hva hvis jeg ikke er fornøyd med kurset?

Du har 14 dagers angrefrist fra du har kjøpt kurset hvis det ikke svarer til forventningene dine.
 
 

Hvor lang tid tar det å gjennomføre kurset?

Det er avhengig av hvor mye tid du har tilgjengelig, og hvordan du prioriterer tiden din. Noen kan gjennomføre kurset på noen få dager, mens andre ønsker å ta det over lengre tid. Det er helt opp til deg.
 
 

Hva koster kurset?

Kurset koster kr. 5.850,- pr. deltaker. (fritatt for mva)
 
 

Hvordan betaler jeg kursavgiften?

Du kan betale kursavgiften med faktura etter påmelding.
 
 

Hvordan får jeg mer informasjon om kurset?

Ta også gjerne  kontakt med oss på e-post: dnvgl-kurs@raad.no og oppgi din kontaktinformasjon, så skal vi gi deg mer informasjon om kurset.

Dag O Eriksen

Dag O Eriksen

DIN KURSLEDER

Dag O. Eriksen har mer enn 20 års erfaring med gjennomføring av rekrutterings- og utvelgelsesprosesser, og er fagansvarlig for selskapets aktiviteter innenfor rekruttering, search og utvelgelse.

Han har lang og bred erfaring fra HRM og fra stillinger innenfor markedsføring, og ledelse i norske og internasjonale selskaper.

Han har praktisk erfaring som leder og rådgiver i alle faser av et selskaps livssyklus, samt inngående kjennskap til organisasjoner innenfor en rekke fag- og forretningsområder.

I tillegg til arbeidet i Raad Gruppen har han flere styreverv, og er også kursholder og kursforfatter for ulike kurs innenfor området Rekruttering og Utvelgelse.

Han er tilgjengelig for spørsmål og veiledning gjennom hele kurset.

Dag O. Eriksen

 

Andre rekrutteringskurs fra Raad Gruppen

 • Rekruttering og Utvelgelse i Praksis – Nettstudium
  Dette er et nettstudium utviklet av Raad Gruppen og NKI Nettstudier i samarbeid. Dette er et mer omfattende kurs som omfatter hele rekrutteringsprosessen fra A-Å. Du finner mer informasjon om det her: https://www.nki.no/kurs/rekruttering-dnv-gl-godkjent
 • Intervjuteknikk og Utvelgelse – heldagkurs 1 dag: Be om informasjon
 • DNV-GL sertifiseringskurs – heldagskurs, 2 dager: Be om mer informasjon.
 • Intervjuteknikk og Utvelgelse – for ledere og HR-medarbeidere – Nettbasert: https://wp.me/P82Xn7-czF

  Be om mer informasjon om våre rekrutteringskurs
  1. Grunnkurs i Rekruttering og UtvelgelseIntervjuteknikk og Utvelgelse for ledere og HR-medarbeidere - NettbasertIntervjuteknikk og Utvelgelse - fysisk kursDNV-GL sertifiseringskurs - NettbasertRekruttering og Utvelgelse i Praksis - NettstudiumØnsker info. om bedriftsinterne kurs/workshop


  * Obligatorisk