SALG OG SALGSLEDELSE

Alt starter og utvikles gjennom salg. Alle er organisasjonens ambassadører. Vi trener noen av Nordens mest profesjonelle salgsmiljøer innenfor fag- og løsningssalg.

Vi lærer selgere, ledere og alle fagfunskjoner i salg på en slik måte at alle blir motivert og komfortable i salgsrollen.
Det gir meget gode resultater.

En av våre kunder uttalte etter i et av våre kursprogrammer: “Jeg gjorde som vi trente på sist. Litt tøft å gjøre enkelte ting på en ny måte, men jeg må innrømme det gav forbløffende god effekt. Gleder meg til neste gang!”

Raad Gruppen ønsker å være “best på det som virker”. Det som gir synlige og rask effekt på omsetning og resultat.

SALG AV LØSNINGER OG TJENESTER

Executive search and selection in NorwayFlere kjente selskaper benytter Raad Gruppens salgsutviklingsprogram løpende som et av sine viktigste suksesskriterier.  For å oppnå vekst og lønnsomhet og utvikle og sikre sine kundeforhold.

For å bevise vår egen egen suksess viser vi til kundens regnskaper og utvikling. Vi vet at det vi gjør virker. Det virker straks. Fordi vi vet hva som skal til, og hvordan. Vi har gjort det så mange ganger.

Raad Gruppen kan det teoretiske grunnlaget, har arbeidet med 150 kundeorienterte virksomheter og vet hva som gjelder i den virkelige og profesjonelle hverdagen. Vi bygger på beste praksis, motivasjon og mye trening når vi utvikler våre bedriftstilpassede kurs og programmer Programmer som passer til den eksisterende bedriftskulturen. Det gnistrer av energi når vi har samlinger. Utvikling og forandring krever nemlig mye energi.

Vi finner og utvikler beste praksis gjennom vårt liv blandt de beste! Og det lærer vi gjerne bort. Salgsutviklingsprogrammer tilpasses eksiterende salgsmiljøer. Det tilpasses erfarne og nye selgere og samt ledere og øvrige salgsrelaterte funksjoner som f.eks konsulenter og faglig personell. Alle trenger metoder for å få fram sitt budskap på en overbevisende måte. Alle deltar i verdikjeden som skal påvirke kunden.

De fleste av utviklingsprosessene vi gjennomfører er spesielt tilrettelagt for den enkelte organisasjons behov og situasjon.  De foregår over tid som utviklingsprogrammer for å gi optimal nytteeffekt. Vi har imidlertid som en målsetting at hver enkelt av delene i prosessen i seg selv skal gi effekt straks for deltakeren og virksomheten. Alt du lærer og trener på, skal gi synlige resultataer straks etter fullført samling.

Vi er praktiske, pedagogiske og inspirerende i vår stil. Vi er konkrete og metodiske, og driller på det vi vet gir resultatene. De enkelte deltakernes personlighet blir tatt vare på. Vi gjør hvert enkelt deltaker mer motivert og verdifull.

Tilbakemeldinger fra kursdeltakere og oppdragsivere er svært gode. Innholdet er praktisk og inpirerende og ikke minst gir raskt synlige resultater for den enkelte deltaker. Alle blir sett og hørt – på en imøtekommende og positive måte. Pedagogikken bygger på praktisk teori,  oppgaver og mye relevant trening. Det tas mye hensyn til den enkeltes personlighet og bakgrunn.

Vi lager og tilpasser programmer og gjennomfører workshops, kurssamlinger og foredrag .

Ta en prat med oss, få et møte, så sammenligner du med hvem som helst andre der ute. Vi gir deg vår oppskrift. Det er god bruk av din og vår tid.

Ta kontakt med oss for mer informasjon: