KURS, FOREDRAG OG WORKSHOPS

For at vi skal fortsette og være gode, og kunne møte de krav som til enhver tid stilles til oss er vi absolutt avhengig av å trene, hele tiden.

I tillegg til våre bedriftstilpassede trenings- og utviklingsprogram, så tilbyr vi et knippe inspirerende standardkurs og foredrag, som er generelle, og som alle i typer bedrifter vil kunne ha nytte av. Vi kan også spesialtilpasse disse til din organisasjons behov og situasjon hvis du ønsker det.

Ta kontakt for mer informasjon.

KURS/WORKSHOP I REKRUTTERING & UTVELGELSE

Intervjuteknikk og Utvelgelse for ledere og HR-medarbeidere

Rekrutteringskurset har en praktisk tilnærming til det å gjennomføre en utvelgelsesprosess. Vi har fokus på kompetansebaserte intervjumetoder og intervjuteknikker. Kurset vil gjøre deg raskt bedre i stand til å velge den beste kandidaten fra søknadsbunken.

Be om oppdatert kursbrosjyre: kurs@raad.no

DNV Sertifiseringskurs for rekrutterere

Dette rekrutteringskurset har til hensikt å gi kursdeltakeren grundig innføring i de emnene som det stilles krav til for å bli sertifisert rekrutterer av DNV  (Det Norske Veritas). Raad Gruppen er godkjent som kursleverandør av DNV innen sertifisering av rekrutteringspersonell. Kurset gir en grundig innføring i emner knyttet til DNV s standard for rekrutteringspersonell.

Formålet med sertifiseringen er at et upartisk sertifiseringsorgan skal kunne bekrefte at en person har relevante forkunnskaper og dokumentert kompetanse iht. DNVs standard for sertifisering av rekrutteringspersonell. Videre at denne kompetansen opprettholdes i sertifikatperioden. Intensjonen med ordningen er at man på en forutsigbar måte sikrer et minimumsnivå for utøvelsen av faget. Mer informasjon

NETTKURS I REKRUTTERING

DNV sertifiseringskurs for rekrutterere - Nettbasert

Dette er et nyutviklet nettstudium som har til hensikt å gi kursdeltakeren grundig innføring i de emnene som det stilles krav til for å bli sertifisert rekrutterer av DNV  (Det Norske Veritas).

Du kan arbeide med kurset når det passer deg, og bruke så kort eller lang tid du ønsker.

Raad Gruppen er godkjent som kursleverandør av DNV GL innen sertifisering av rekrutteringspersonell. Kurset gir en grundig innføring i emner knyttet til DNV GLs standard for rekrutteringspersonell.

Formålet med sertifiseringen er at et upartisk sertifiseringsorgan skal kunne bekrefte at en person har relevante forkunnskaper og dokumentert kompetanse iht. DNV GLs standard for sertifisering av rekrutteringspersonell. Videre at denne kompetansen opprettholdes i sertifikatperioden. Intensjonen med ordningen er at man på en forutsigbar måte sikrer et minimumsnivå for utøvelsen av faget.

Mer informasjon

 

Intervjuteknikk og Utvelgelse for ledere og HR-medarbeidere - Nettbasert

Dette er kurset for deg som er leder og som har ansvaret for egne rekrutteringsprosesser, og for HR-medarbeidere som arbeider med rekruttering.

Du får en grundig innføring i intervjuteknikk og utvelgelse, samt fallgruver i prosessen.

Dette er et praktisk kurs basert på etablerte teorier og metodikk. Du kan bruke kurset som et verktøy, eller for å bygge egen kompetanse. Det betyr at du kan bruke kursinnholdet med en gang i egne rekrutteringsprosesser. Hvis du allerede er i gang med en rekrutteringsprosess og skal begynne å sjekke referanser, så kan du f.eks. hoppe rett til denne leksjonen i kurset.

Mer informasjon

Rekruttering og Utvelgelse fra A-Å - Nettbasert

Executive search and selection in NorwayÅ ansette rett person er kanskje den vanskeligste oppgaven en leder for en virksomhet har. Rekrutteringskurset ´Rekruttering og utvelgelse i praksis´ omfatter hele ansettelsesprosessen fra A-Å, og inneholder maler og hjelpemidler som du kan bruke med en gang i arbeidet ditt.

Kurset er godkjent av Det Norske Veritas (DNV), og kvalifiserer deg til å gå opp til sertifiseringseksamen hvis du ønsker det. Bestått eksamen gir deg DNV– sertifikatet som sertifisert rekrutterer. Dette er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer dine relevante kunnskaper innenfor fagområdet.

Dette nettstudiet er utviklet i et samarbeid mellom Raad Gruppen AS og NKI Nettstudier.

Mer informasjon

Skreddersydde kurs & workshops

Vi bruker mye av vår tid på å skreddersy kurs og workshops for våre oppdragsgivere. Det kan hende at du har et spesielt behov, eller bare ønsker å rette fokus på et eller flere områder som ikke er dekket av våre standard kurs. Vi kan også gjøre om våre kurs til workshops som er mer pratisk rettet direkte mot din organisasjons behov.

Ta kontakt med oss for mer informasjon: kurs@raad.no

Ta kontakt med oss for mer informasjon: